Lilla Massageriet

Massage

Släpp stressen och pressen och låt dig svepas iväg en stund. Det är allför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagen. Unna dig för ett ögonblick att släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. Pia är utbildad massör hos Axelsons Gymnastiska Institut och kan erbjuda aromamassage, klassisk massage och frekvensmassage.

Klassisk massage 30 min 300:-
Klassisk massage 60 min 500:-
Aroma massage 60 min 550:-

Intuitiv healing

Vi arbetar intuitivt och som en kanal för en högre healingenergi som kan läka på många olika plan. Arbetet sker både med beröring och i ditt energifält. Innan healingbehandlingen samtalar vi utifrån symbolkort som samverkar med dig för att du ska kunna få en ökad förståelse för din situation, dig själv och hur du lever ditt liv. Behandlingen sker fullt påklädd med en filt på.

Behandlingen upplevs ofta som en positiv och avkopplande stund. Healingenergin hittar själv dit den ska i kroppen och hjälper kroppens egen förmåga att läka. Den kan aldrig ersätta traditionell sjukvård men kan heller aldrig skada.

Intuitiv healing med symbolkort 60 min 500:-
Frekvenshealing 30 min 300:-
Källhealing 30 min 300:-

Chakrabalansering

Chakrabalansering innebär en balansering av kroppens sju chakran, livshjul. Obalanser kan leda till blockeringar, både fysiska och psykiska, som då visar sig i vårt energisystem. En balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa! Behandlingen sker fullt påklädd och vi använder oss av pendel och chakrastenar.
Detta kan aldrig ersätta traditionell sjukvård men kan heller aldrig skada.

Pris 45 min 450:-

 
 

Här kan du se min sida på Facebook, och här kan du boka en tid.

 

portrattpiaOm Pia

En praktisk tekniker som halkat av vägen och landat mjukt i sitt uppvaknande. Jag tog mina första stapplande steg inom det andliga för 28 år sedan och utvecklas ständigt. Med varmt hjärta och mycket kunskap möter jag dig.
För mig är det viktigt att ta bort flumstämpeln. Det som de visa männen talade om för tusentals år sedan är detsamma som den moderna vetenskapen kommit fram till idag. Kvantfysiken, strängteorin, nollpunktsfältet mm…….

”Science without religion is lame, religion without science is blind”
Albert Einstein