Om oss

slide3

Vi är två varma, ljusa själar som brinner för att hjälpa och vägleda andra att hitta hem i sig själva. Livet är en gåva men stundtals är vägen krokig och det är lätt att gå vilse. Att öppna upp till sitt inre är den största gåvan du kan ge till dig själv. Att få vara den fantastiska ljusvarelsen du faktiskt är. Låt oss stötta och vägleda dig att se dina möjligheter och hitta tillbaka till ditt sanna jag.

portrattpiaPia:

En praktisk tekniker som halkat av vägen och landat mjukt i sitt uppvaknande. Jag tog mina första stapplande steg inom det andliga för 28 år sedan och utvecklas ständigt. Med varmt hjärta och mycket kunskap möter jag dig.
För mig är det viktigt att ta bort flumstämpeln. Det som de visa männen talade om för tusentals år sedan är detsamma som den moderna vetenskapen kommit fram till idag. Kvantfysiken, strängteorin, nollpunktsfältet mm…….

”Science without religion is lame, religion without science is blind”
Albert Einstein

 

portrattsusanneSusanne:

Jag är en vanlig kvinna i mina härligaste år som äntligen tillåtit den andliga och personliga utvecklingen ta plats i mitt liv. Med en vårdande själ både privat och yrkesmässigt insåg jag tillslut att för att orka fortsätta måste jag också göra plats för mig själv. För mig har det här utkristalliserat sig i stora förändringar i mitt liv. Jag lever långsammare, njuter mer, att gå i mina flip-flop har blivit som ett mantra för mig. Då är jag i nuet, avskalad, grundad och fridfull.
Jag lyssnar mer på min magkänsla och väljer noggrannare vad och vilka jag vill fylla mitt liv med och är snällare mot mig själv.

Livet, glädjen över allt det vackra som finns omkring oss och alla fina själar, det är det som räknas, och jag vandrar nyfiket och sakta vidare… ”För det är svårt att gå fort i flip-flop”.