SanneSoleil

Livscoaching / promenadcoaching

Vill du uppnå det du drömmer om? Vill du ha redskap för att hantera och skapa förändringar i ditt liv?
Låt mig hjälpa dig att stärka din självänsla och locka fram det bästa hos dig! Låt mig hjälpa dig att finna tillit och kraft till förändring!

Jag arbetar enligt ICF:s riktlinjer och är Certifierad Livscoach via Livscoachakademin.

Pris Livscoaching personligt möte/tfn 60 min: 600:-

Pris Promenadcoaching 45 min: 450:-
Samtal och bokningar till SanneSoleil/Susanne kan göras i följande länk:

Läs mer här.

Hälsovägledning / coaching

Din kropp är ditt tempel.
Vill du ha hjälp till ett ökat välbefinnande och en förbättrad livsstil?
Vill du få stöd och råd i hur du tar hand om din hälsa på bästa sätt?
Jag har mångårig erfarenhet av hälsovägledning och är sjuksköterska i grunden.

Pris för 60 min: 600:-
Bokas hos Susanne

Intuitiv healing

Jag arbetar intuitivt och som en kanal för en högre healingenergi som kan läka på många olika plan. Arbetet sker både med beröring och i ditt energifält. Innan healingbehandlingen samtalar vi utifrån symbolkort som samverkar med dig för att du ska kunna få en ökad förståelse för din situation, dig själv och hur du lever ditt liv. Behandlingen sker fullt påklädd med en filt på.

Behandlingen upplevs ofta som en positiv och avkopplande stund. Healingenergin hittar själv dit den ska i kroppen och hjälper kroppens egen förmåga att läka. Den kan aldrig ersätta traditionell sjukvård men kan heller aldrig skada.

Intuitiv healing med symbolkort 60 min 500:-
Källhealing 30 min 300:-

Chakrabalansering

Chakrabalansering innebär en balansering av kroppens sju chakran, livshjul. Obalanser kan leda till blockeringar, både fysiska och psykiska, som då visar sig i vårt energisystem. En balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa! Behandlingen sker fullt påklädd och jag använder mig av pendel och chakrastenar.
Detta kan aldrig ersätta traditionell sjukvård men kan heller aldrig skada.

Pris 45 min 450:-

Helande massage

I helande massage kombineras muskelmassage och bindvävsmassage med energibehandling (healing). Massagen sätter igång blodcirkulationen och energidelen är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Man arbetar framförallt med energier i kroppen men i metoden ingår även behandling på energifältet runt kroppen.

När patientens energier balanseras och blockeringar i energiflödet släpper stimuleras kroppens egna läkande krafter.

Susanne är utbildad genom Axelsons Gymnastiska Institut.

Helande massage rygg 30 min: 350:-                                                                                                                                          Helande massage nacke 30 min: 350:-

Helande massage rygg och nacke 45 min: 550:-

Helande massage rygg och nacke samt intuitiv vägledning 90 min: 900:-

Intuitiv läggning med Lee Segers healingkort

Tillsammans med dig gör jag en läggning utifrån:

Medicinhjulet – ett mycket gammalt sätt att förstå sina processer på, där du fördjupar din relation med Moder Jord och med de fyra elementen.
Chakrabalansering – när du känner dig ur balans och inte riktigt kan sätta fingret på. Där drar vi ett kort för varje chakra.
Ditt själssyfte – en spännande läggning när du känner att du behöver förstå mer om ditt liv på jorden, ut ett större perspektiv.
Dessa läggningar görs för att du ska kunna lära känna dig själv på ett djupare plan och få en ökad förståelse för vad som händer eller tidigare har hänt runt dig. Den kan också hjälpa dig att förstå mer om hur olika personer, platser eller situationer påverkar dig. Insikterna är djupt helande och du får därmed lättare att välja vad som är bra för dig.
Skriv i meddelanderutan vilken läggning du önskar.

Pris 60 min: 500:-

 

Här kan du se min sida på Facebook, och här kan du boka en tid.
 

portrattsusanneOm Susanne:

Jag är en vanlig kvinna i mina härligaste år som äntligen tillåtit den andliga och personliga utvecklingen ta plats i mitt liv. Med en vårdande själ både privat och yrkesmässigt insåg jag tillslut att för att orka fortsätta måste jag också göra plats för mig själv. För mig har det här utkristalliserat sig i stora förändringar i mitt liv. Jag lever långsammare, njuter mer, att gå i mina flip-flop har blivit som ett mantra för mig. Då är jag i nuet, avskalad, grundad och fridfull.
Jag lyssnar mer på min magkänsla och väljer noggrannare vad och vilka jag vill fylla mitt liv med och är snällare mot mig själv.

Livet, glädjen över allt det vackra som finns omkring oss och alla fina själar, det är det som räknas, och jag vandrar nyfiket och sakta vidare… ”För det är svårt att gå fort i flip-flop”.